Bij het werven van personeel is niets belangrijker dan de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek in te zetten. Wanneer u op korte termijn of projectmatig behoefte hebt aan personeel, kan ons team van contractspecialisten gekwalificeerd personeel op tijdelijke basis of op contractbasis leveren om een tekort aan vakkundige arbeidskrachten aan te vullen.


Madison Parker Contract Resources, de afdeling die zich bezighoudt met werving van tijdelijk personeel, vervult alle tijdelijke vacatures die ontstaan door ziekte, zwangerschap, extreme werkdruk, seizoensfluctuaties, tijdelijke en vaste functies en verloning van kandidaten door middel van pay-rolling. Waar u ook maar behoefte aan hebt, wij vinden de juiste oplossing.

Onze benadering van werving en selectie is gericht op kwaliteit. Door professioneel te selecteren, gesprekken te voeren, referenties na te gaan en ten gunste van onze klanten te onderhandelen, zorgen wij ervoor dat alleen de allerbeste mensen u bereiken. Tijdelijk personeel wordt geselecteerd op basis van aanpasbaarheid, betrouwbaarheid en de capaciteit om direct een bijdrage te leveren.

Kwaliteit gaat boven snelheid, maar ons vermogen om beide factoren optimaal en consistent te combineren, heeft geleid tot de uitstekende reputatie van Madison Parker Contract Resources. Wij kunnen zowel ondersteunend kantoorpersoneel leveren als senior managers en/of middenkader/specialisten leveren waarbij we ons met name op de volgende sectoren richten:

  • Finance & Accounting
  • Sales & Marketing
  • Administratie en Office Support
  • ICT en Techniek
  • Human Resources
  • Call Centre en Klantenservice
  • Logistiek en Supply Chain

Kortom, Madison Parker Contract Resources kan u voorzien van professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel op tijdelijke of vaste basis.

Voor meer informatie over onze personeelsdiensten of om een vacature aan te melden kunt u contact opnemen of vul het aanmeldingsformulier voor vacatures in.