De wereld van werving en selectie is dynamisch, competitief en verandert voortdurend. Bedrijven verwachten een flexibele dienstverlening, meer waar voor hun geld en een partner die zowel op korte als op lange termijn voordeel oplevert.


Madison Parker International biedt een geïntegreerde wervingsoplossing die een of meer van de volgende punten omvat:

  • Werving van vast personeel – Via het gebruik van een aantal beproefde methoden die vaak worden gecombineerd, waaronder adverteren via gedrukt materiaal en op internet, databaseselectie en gerichte zoekacties. Kandidaten worden op zowel lokale als internationale markten geworven door gebruik te maken van innovatieve zoektechnieken.
  • Levering van tijdelijk personeel – Wanneer u op korte termijn of projectmatig behoefte hebt aan personeel, kan ons team van contractspecialisten gekwalificeerd personeel op tijdelijke basis of op contractbasis leveren om een tekort aan vakkundige arbeidskrachten aan te vullen.
  • Gerichte wervingscampagnes – Wanneer u een gespecialiseerde en doelgerichte marktfocus nodig hebt, bedenken wij voor maximaal resultaat innovatieve en effectieve advertentiecampagnes die de juiste doelgroep bereiken.
  • Executive search – Wij hebben bewezen ervaring in het werven van ervaren leidinggevenden, zowel op tijdelijke als permanente basis, voor essentiële posities binnen uw organisatie.
  • Wervingsondersteuning op locatie – Wij ondersteunen u bij de dagelijkse wervingsactiviteiten door gekwalificeerde wervingsspecialisten in te zetten tijdens perioden van maximale werkdruk of speciale eenmalige projecten.
  • Payroll Solutions – wij kunnen payroll ondersteuning voor korte of lange termijn opdracht bieden wanneer flexibiliteit vereist is.

Veel van onze klanten, waar wij een positie als voorkeursleverancier hebben verworven, zijn in de loop der tijd vaste zakenpartners geworden die herhaaldelijk een beroep doen op onze dienstverlening. Steeds vaker krijgen wij dan ook exclusieve zoekopdrachten.  Wij beseffen maar al te goed dat een goede reputatie moet worden verdiend. Het feit dat wij aan de vraag kunnen voldoen en consistente resultaten behalen, vormt het beste bewijs van onze capaciteiten.

Dus of u nu aan het uitbreiden, reorganiseren of vervangen bent en u heeft specialistisch of generalistisch personeel nodig, neem dan nu contact met ons op voor een compleet serviceprofiel of vul ons aanvraagformulier in voor een snelle reactie.

Kortom, of u nu aan het uitbreiden, reorganiseren of vervangen bent en specialistisch of algemeen personeel nodig hebt, Madison Parker International biedt u altijd de juiste wervings- en selectieoplossingen.