Wanneer je werkt met ons als kandidaat of opdrachtgever, zal je ontdekken dat onze recruiters een geweldige mix van marktervaring bezitten, business savvy zijn en een sterke vastberadenheid hebben om te slagen. Wij geloven dat deze mix van eigenschappen ons een goede concurrentiepositie biedt!


Vast dienstverband

Door onze jarenlange ervaring met het werven van vast personeel en met een cliëntportefeuille die enkele van de meest gerenommeerde internationale bedrijven bevat, heeft Madison Parker International de expertise, het netwerk en de motivatie om je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Ons internationale team van ervaren, Nederlands en meertalige consultants is getraind in loopbaanbegeleiding, houdt rekening met jou persoonlijke behoeftes en ambities en heeft het netwerk om je te helpen jou doelstellingen te verwezenlijken.

Met vele jaren ervaring in de werving & selectie en met een client portefeuille die enkele van de meest gerespecteerde Blue Chip bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau omvat, Madison Parker heeft de kennis, ervaring en motivatie om je te helpen in uw zoektocht naar een nieuwe carrière kans . Ons ervaren team van Nederlandse en multi-lingual recruiters zijn opgeleid om jouw carrière en persoonlijke behoeften en verlangens handvat en het netwerk om je te helpenjouw doelen te bereiken.

Tijdelijk dienstverband

Madison Parker International’s team van contractspecialisten vindt functies voor je met uitstekende loopbaanmogelijkheden, zowel tijdelijk als op projectbasis, met opdrachten uiteenlopend van 1 week tot 18 maanden. Flexibiliteit is de belangrijkste eigenschap die we zoeken en in ruil daarvoor bieden wij langdurige begeleiding, zeer goede verdiensten, en de mogelijkheid om verder te groeien, en jouw vaardigheden te verbeteren door te werken met enkele van de grote namen uit het internationale bedrijfsleven. Onze missie is het begeleiden en ontwikkelen van jouw carrière, want wij zien je niet slechts als een tijdelijke, maar als een waardevolle kracht!

Ben je die professional uit het bedrijfsleven of de technologie, met ervaring in één van de volgende sectoren: Finance, Banking, Real Estate, Sales & Marketing, Legal, HR, ICT, Telecom of Business Consulting, en overweeg je een volgende stap in jouw carrière (tijdelijk of vast dienstverband), dan horen we graag van je. Stuur ons jouw CV of registreer je bij ons en bekijk onze laatste vacatures.